Előszó

"Nem mondhatom el senkinek,
Elmondom hát mindenkinek"

 

Kedves boszorkány, varázsló, sámán, neofita, ezotéria iránt érdeklődő, mágustanonc, vagy csak véletlenül erre tévedt nézelődő!

Légy bárki, üdvözöllek honlapomon. A következő oldalakon olvashatsz a wiccáról, okkult tudományokról, illetve olyan dolgokról, amelyek engem foglalkoztatnak, és nemigazán van sok közük az előzőkhöz. Ez a site egy hosszú útkeresés eredménye, és úgy gondoltam, megosztom azokat a kincseket és kavicsokat, amelyekbe belebotlottam a Kutatás során.
Kezdeti célom az volt, hogy egy pogány információs szájtot hozzak létre, mivel, néhány évvel ezelőtt, amikor elkezdtem a természeti vallásokkal foglalkozni, még nem volt, csupán 3-5 magyar nyelvű oldal. Ma már rengeteg ilyen oldal létezik. Így ez az anyag csupán töredékét adj a teljes honlapnak. Szó lesz itt kezdve az alternatív szépségápolástól a természetben tett túrákon át a szépirodalmi könyvekig.
.

A KÖNYV

Felépítését tekintve a saját, személyes Árnyak Könyvémet követtem, mivel számomra ez tűnik logikusnak. Természetesen más saját könyvét a saját ízlése, és logikája szerint szerkeszti meg. A tartalmáról annyit, hogy annak kell benne szerepelnie, amit ő fontosnak tart a mágiában, és nem szeretné, hogy a feledés homályába merüljön. A külseje nincs megszabva, néhol megkövetelik, hogy kézzel írják, ám, ha valakinek csúnya, olvashatatlan a kézírása, akkor érdemesebb gépelni. Általában illusztrálják őket, és mindig igényesen néznek ki, de nem muszáj nagy bőrkötéses könyvnek lennie, ahogy azt a filmekben látjuk, lehet egy egyszerű spirál füzet is, csak jó vastag legyen, mert elég sokat kell bele írni. Javaslom az iratgyűjtő dossziét.

Jó olvasást!

Üdv.: Merdhith

Tartalomjegyzék

Vendégkönyv

Tükörkönyv


FONTOS!:

Ez egy személyes honlap, nem tekintendő bármilyen egyház, vagy csoport szellemi termékének!
Az oldal politikailag teljesen semleges, tartalmát politikai, illetve kereskedelmi célokra, szélsőséges eszmék hirdetésére felhasználni szigorúan tilos. A rajta található információk teljesen szabadon másolhatók, egyetlen feltétel, hogy ezt a honlapot, mint forrást megjelöljék, vagy azt a forrást, amely itt is meg van adva. Pénzért nem terjeszthető!!!
Ha valami hibát (nyelvtanit, technikait, tárgyi tévedést) találsz, légyszi írj nekem!
Minden észrevételt, hozzászólást, kérdést, kritikát szívesen fogadok, a kérdésekre, kérésekre válaszolok

A honlapon lévő információkat természetesen nem az ujjamból szoptam, hanem a saját tapasztalatok és következtetések mellett különféle könyvekből, és más szájtokból merítettem. Minden cikk végén ott található a bibliográfia, illetve azon oldalakra linkek, amelyek a témához kapcsolódnak, vagy amelyekből én is információt merítettem. Igyekszem minden ilyen linkre engedélyt kérni a "túloldalról", de amennyiben az elküldött levélre nem kapok választ, vagy nincs azon a honlapon sehol egy e-mail cím, akkor ezt úgy veszem, hogy engedélyezve van. Amennyiben mégis problémád lenne az oldaladra mutató linkkel írj!
A képekről soha nem törlöm le a készítője nevét, légyszi te se tedd!
Igyekszem nem másolni, hanem némi eredetiséget önteni az itt felrakott írásokba (hiszen, ha csak Ctr+C és Ctr+V-ből állna a honlapom, annak mi értelme lenne???) De, ha egy honlapon nincs feltüntetve, hogy mit tilos másolni (egyáltalán tilos e másolni), a Magyar Netikett értelmében úgy veszem, hogy szabadon lehet. (A jobbegérklikk letiltása nem jelent automatikusan azt, hogy tilos a másolás..., max. csak bonyolultabb 1 lépéssel...)


Ha tetszett az oldal, tedd ki a banneremet:

 

***

 

Látogasd meg ezeket az oldalakat is:

Kedvenc honlapom, érdemes regisztrálni a fórumban, utána pedig a Klubba írni egy rövid kis bemutatkozót, hogy a lezárt témkhoz is hozzá tudj szólni: Sajnos mostanában nem túl nagy rajta a mozgás :( . Dehát ezen lehetne változtatni

Bannercserék:

Bannercsere érdekében írj a fenris88 kukac index pont hu-ra, csatolva saját bannred (az oldalcímed se felejtsd el:))!!!

Automatikus banner-cserék:
(Néha vannak jó linkek is, de nem vállalok értük semmiféle lehetőséget)